background

Contact



Top Clean Carwash

Groenendal 5
5405 AS Uden
T 0413 - 26 42 21
F 0413 - 25 26 75
Mail: info@topcleancarwash.nl

Openingstijden:

- Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 18.00 uur.
(Pauze 12.30 tot 13.00)
- Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur.
(Geen pauze)

Gesloten Bouwvak 2017:
- Maandag 7 augustus t/m zaterdag 19 augustus.






 

Bel 0413 - 26 42 21
Wilt u meer informatie over de spaarkaarten?
Ga verder

Privacybeleid

De website “topcleancarwash.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door V.O.F. Zweeds ML en Reconditioneringstation Uden (hierna: Top Clean Carwash), statutair gevestigd te Uden en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 16040072 0000. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Top Clean Carwash, Groenendal 5, 5405 AS Uden, in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Top Clean Carwash garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening, legt Top Clean Carwash gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw emailadres). Top Clean Carwash gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Top Clean Carwash, van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij Top Clean Carwash rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Top Clean Carwash t.a.v. Adresregistratie, Groenendal 5, 5405 AS Uden, of per e-mail aan info@topcleanwater.nll met als onderwerp "Adresregistratie". Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Uw gegevens verwijderen?

Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@topcleanwater sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is Top Clean Carwash, Groenendal 5, 5405 AS Uden. Top Clean Carwash voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Recht op inzage en controle

U kunt uw persoonlijke gegevens altijd inzien en aanpassen.

Privacybeleid andere websites

Op topcleancarwash.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Top Clean Carwash maakt gebruik van cookies

Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over het gebruik van onze diensten. Cookies zijn kleine stukjes informatie die uw browser automatisch opslaat op uw computer. Zo kunnen wij u herkennen bij een volgend bezoek. Cookies worden niet gebruikt om personen te herkennen; ze identificeren alleen computers. Ze kunnen echter wel persoonsgebonden informatie bevatten. Door het gebruik van cookies kunnen wij onze diensten blijven verbeteren en aanpassen aan de wensen van de bezoekers. U kunt de acceptatie van cookies op uw computer uitschakelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door derden.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@topcleanwater.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Auteurs- en databankrechten

Alle auteurs- en databankrechten ten aanzien van (de inhoud van) onze website worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten zijn eigendom van Top Clean Carwash te Uden.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies' (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.