background

ContactTop Clean Carwash
Groenendal 5
5405 AS Uden
T 0413 - 254481
Mail: info@topcleancarwash.nl 

Openingstijden:
- Maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00.
- Zaterdag 8.30 t/m 12.30.
(Bellen of mailen a.u.b. voor afspraak/tijdvak.)

Attentie,Attentie!!!
Auto's wassen is NOG steeds mogelijk, maar alleen op afspraak per mail of telefonisch en indien wij er tijd voor hebben!
PRIJZEN zijn aangepast, kijk hiervoor onder het kopje Carwash/Prijslijst!
Inleveren waskaarten en tegoeden wasabbonementen NIET meer mogelijk!

GESLOTEN:
- Vrijdag 24 november.
- Zaterdag 25 november.

Bel 0413 - 25 44 81
Wilt u meer informatie over de spaarkaarten?
Ga verder
Black & Shine

Nieuwe glans en bescherming voor matte banden en kunststof onderdelen. Spaarzaam productverbruik. Langdurig effect, ook na 3-4 wasbeurten.

Toepassing
Product op een afstand van 10-15 cm op een schone en droge band innevelen. Eventueel benevelde loopvlakken en velgen met een zachte doek afnemen.

Cabin Clean

Een krachtige reiniger voor het interieur van de auto zoals stoelbekleding, kunstleder, dashboard en de hemelbekleding. Is ook werkzaam tegen vuil zoals nicotineaanslag.

Toepassing

Verdunning naar gelang de vervuiling tot 1:20. Cabin-Clean opsproeien en laten inwerken, aanvullend met water en spons of lap goed nawrijven. Stoelen goed afdrogen of met waterzuiger zuigen.

Chroom & Alu Polish

Chroom en Alu Polish breekt makkelijk door oxidering heen op chroom, aluminium. Polijsten van chroom tot hoogglans resultaat, laat geen krassen achter.

Toepassing
Een kleine hoeveelheid op de Riwax poetsdoek in zak doen en met enige druk polijsten tot gewenste resultaat. Uitwrijven met Riwax microvezeldoek.

Clean Clay

Clean Clay is een kleisoort voor het verwijderen van alle hardnekkige vervuiling op uw lak. Hardnekkige vervuiling die na een grondige wasbeurt nog steeds de lak grof laat aanvoelen. De hardnekkige vervuiling kan o.a. teer, hars, spuitnevel, spoorwegslijpsel ofwel vliegroest zijn. Dit is te verwijderen in combinatie met Riwax Quickshine en Riwax Microvezeldoek. Auto moet vantevoren zijn gewassen!

Cockpit Spray

Cockpit Spray reinigt, verfrist en conserveert. Om onder andere het dashboard, deurbekleding en andere kunststoffen te verzorgen en op te frissen.

Toepassing

Met een schone doek het oppervlak inwrijven en kort laten intrekken. Nawrijven met een schone doek of met een Riwax microvezeldoek. Stuurwiel niet behandelen!!

Glass Clean

Glas-Clar voor de moeiteloze en grondige reiniging van alle glazen oppervlakken. Ook geschikt voor keramiek en andere oppervlakken. Laat geen waas achter.

Toepassing
Glass Clean opsproeien en aansluitend met papier of Riwax microvezeldoek verwijderen.

High End Wax Protector

High End Wax Protector is een hard wax emulsie zonder krijt, laat geen witte resten na op kunststoffen. Prachtige glans en langdurig resultaat.

Toepassing
High End Wax Protector aanbrengen met lichte druk en bijgevoegd (applicator) sponsje in kleine draaiende beweging. Laten drogen en vervolgens de ontstane poetsfilm met een Riwax Microvezeldoek uitwrijven.

Insect Clean

Voor het verwijderen van insectenresten, olie, vet, en siliconen op autoruiten, radiateur, koplampen, helmvizieren etc. Tast rubber, lak en kunststofdelen niet aan.

Toepassing
Insect Clean innevelen op de te behandelen vlakken. 1-2 minuten laten inwerken en met een vochtige spons behandelen. Aansluitend met water afspoelen.

Leather Cleaner

Reinigt leer en verwijdert vlekken van levensmiddelen, lippenstift, schoensmeer en nog veel meer. Niet geschikt voor nubuck, alcantra en kunstleer.

Toepassing

Vlek onmiddellijk met een goed absorberende doek verwijderen. Niet wrijven. Op de schoon te maken plek met een droge doek grove vuilresten verwijderen. Cuir Prop op de schoon te maken plek opbrengen en door voorzichtig op de spons te drukken een beetje schuim te maken, vervolgens even laten intrekken. Vlek met de spons door draaiende bewegingen behandelen tot de vervuiling niet meer zichtbaar is.

Leather Lotion

Maakt zuiver leer zacht en soepel. Cuir-Soft geeft het leer zijn natuurlijk glans terug en verlengt de levensduur bij regelmatig gebruik met jaren! Verzorgt en voedt het leer, voorkomt uitdroging en scheurvorming.

Toepassing

Vuil leder met Cuir Prop voorbehandelen. Cuir Soft lederlotion op een schone en droge doek opbrengen. Met een spons of een zachte doek d.m.v kringvormige handbewegingen het leder inwrijven. Ongeveer 2 uur laten intrekken, met een droge schone doek nawrijven.

Leather Spray

Lederspray maakt het leer weer zacht, buigzaam en waterafstotend.

Toepassing

Cuir Top maakt het leder zacht, soepel en waterafstotend. De delen goed reinigen, drogen en sprayen op een afstand van ongeveer 30 cm.

Leeronderhoudsset

Met regelmatig gebruik van de Riwax leer onderhoudsproducten, verlengt u de levensduur en zachtheid van uw lederen bekleding.

Toepassing

Combinatie pakket van Cuir Top, Cuir Soft en Cuir Prop in een handig tasje inclusief sponsjes.

Micro Polish

Micro Polish is een fijne cleaner voor het verwijderen van lichte krasjes en oxidatie. Uiterst simpel te gebruiken met mooi, glanzend resultaat.

Toepassing
Micro Polish met Riwax poetsdoek in zak aanbrengen, met lichte tot sterke druk en draaiende bewegingen lak behandelen tot gewenste resultaat. Naderhand bescherming aanbrengen met Starwax/High End Wax Protector voor maximaal resultaat. Uitpoetsen met Riwax Microvezeldoek.

Paint Cleaner

Zonder moeite te gebruiken voor sterk verontreinigde en matte lakken.

Toepassing
Lakreiniger met een schone doek opbrengen en stevig wrijven tot de oorspronkelijke kleur weer tevoorschijn komt. De witte poetsresten verwijderen met een schone doek. De gereinigde lak beschermen met RIWAX Hart- of Star-Wax.

Quick Shine Set

Quick-Shine geeft de lak een nieuwe glans en beschermt tijdelijk het oppervlak. Het is geschikt voor de verzorging van zo goed als nieuwe lak (nieuwe auto's, demonstratiewagens, goed onderhouden lakken). Uiterst eenvoudig te gebruiken.

Toepassing
Goed schudden. Een kleine hoeveelheid Quick-schine op een goed absorberende, schone doek (bijv. Badstof) sproeien, zonder grote druk op de lak wrijven en even laten drogen. Met een droge, schone doek even nawrijven.

Riwax Emmer 10 liter

Riwax Emmer met een inhoud van 10 liter.

RIWAX Microvezeldoek

Hightech microvezeldoek voor alle oppervlaktes, extreem zacht, groot absorberend vermogen en uitwasbaar. Voor o.a. uitwrijven van Riwax Waxpolis/Starwax/Quickshine. Ook uiterst geschikt voor glasreiniging.

Riwax Poetsbox

Riwax Poetsbox met vakverdeling om uw gehele poetsarsenaal keurig op orde te brengen. Van kwalitatief kunststof.

RIWAX Poetsdoeken (15 stuks in zak)

Voor het handmatig aanbrengen van de wax. Extreem zacht. Wegwerp

Riwax Washandschoen

Verwijdert stof, vet, insecten en ander hardnekkig vuil. Krast niet. Voor binnen en buitenreiniging.

Spray Wax

Spray Wax is een vloeibare en spuitbare wax op Carnauba basis. Dit is een natuurlijke grondstof van de Carnauba plant voor intens diepe kleur, scherpe reflectie en glad oppervlak van de lak.

Toepassing
Spray Wax schudden, kleine hoeveelheid aanbrengen op de lak en met Riwax Microvezeldoek uitwrijven. Eventueel doek een keer omdraaien en nogmaals wrijven tot keurig resultaat.

Spring Breeze Spray

Spring Breeze is een parfum voor uw auto op basis van Lotus Bloem extracten, een heerlijke frisse geur die letterlijk ruikt naar lente.

Toepassing

Spuit een hoeveelheid tot gewenste sterkte op de vloermatten, geprefereerd bij de achterste stoelen. Uw auto ruikt naar een heerlijke lentedag.

Star Wax

Star - Wax reinigt, polijst en beschermd goed onderhouden lak in één bewerking.

Toepassing
Auto wassen en drogen. Star-Wax met poetsdoek opbrengen en met lichte druk inwrijven. Vervolgens de ontstane poetsfilm met schone doek uitwrijven.

Water Blade

Water Blade is een trekker, speciaal ontworpen voor autolakken. Laat na het trekken over de lak geen druppels na, in één keer droog.

Toepassing

Auto droogtrekken met Riwax Water Blade na wasbeurt door zacht over de lak heen te halen. Regelmatig met duim en wijsvinger langs siliconenrand gaan ter voorkoming van vuil wat een krasje achter kan laten. Moeilijke hoeken en naden eventueel nadrogen voor optimaal resultaat.

Wax Polish

Wax - Polish polijst, reinigt en conserveert in één behandeling. De lak krijgt zijn oorspronkelijke glans terug.

Toepassing
Auto eerst wassen. Wax-Polish met een schone doek stevig inwrijven, daarna de opgedroogde resten met een schone, zachte doek uitwrijven.

Wax Shampoo

Wassen en waxen in één behandeling. Wax-Shampoo verwijdert vet en vuil zonder de lak aan te tasten. Tegelijkertijd wordt het oppervlak door een waslaag beschermd en krijgt het een nieuwe glans.

Toepassing
1-2%(1 a 2 dopjes) Wax-Shampoo in een 10 liter emmer met water doen. De auto grondig reinigen en vervolgens met water goed afspoelen. Eventueel auto nazemen voor een extra glans.